Conceptlancering [Senseo]

29 10 2008

De Senseo vind je tegenwoordig in elke huishouden. Elke moment een verse kop koffie dat maakt de Senseo mogelijk. Dit komt doordat Philips en Douwe Egberts het koffiezetapparaat en de coffee pads tot in detail op elkaar afstemden. Het unieke zetsysteem haalt alleen het allerbeste uit de koffie van Douwe Egberts.

De Senseo is een koffiezetapparaat dat in samenwerking is ontwikkeld door Douwe Egberts en Philips. Het werd in februari 2001 op de markt gebracht. In de eerste vier jaar werden er wereldwijd meer dan 15 miljoen Senseo’s verkocht. Senseo onderscheidt zich van de traditionele filterkoffiemethode door het gemak van koffiepads, de tijdwinst van watertoevoer onder druk, en een vrij stevige schuimlaag.

De Senseo is een goede conceptlancering omdat bijna iedereen hem in huis wil hebben, net als een tv, het is bijna onmisbaar in huis. Dat komt omdat Senseo meer is dan een koffiezetapparaat waar je koffie,cappucino pads in kan zetten maar je kan er ook chocomel pads, thee pads in stoppen. Het spreek dus heel veel verschillende doelgroepen aan.

Gemaakt door: Joey Wong


Acties

Information

Plaats een reactie