Concept [Microsoft Office]

7 10 2008

Megatrend Technologisering: de huidige technologisering is al zo ver dat men bijna alles kan maken, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaal al. Tripjes naar de maan, telefoneren met iemand terwijl je hem of haar kunt zien. Reizen over heel de wereld is ook niks nieuws meer en van cruiseschepen met casino, zwembad en lift aan boord, daar staat ook niemand meer van te kijken.

Maxitrend: de behoefte om werk te verrichten achter de computer. Of je nou op kantoor zit of thuis aan het werk bent, iedereen heeft de computer wel ergens voor nodig. Je kan de computer gebruiken om een brief te tikken, een presentatie te maken, foto’s te compileren of gewoon muziek te luisteren.

Microtrend: wij kennen allemaal de rijkste man op aarde ‘Bill Gates’ en natuurlijk zijn producten, waaronder Microsoft Office. Microsoft Office is ‘het programma’ als het gaat om computer werk. Je hoeft het programma alleen op je computer aan te installeren en je kunt aan de slag. Dit product is een perfect voorbeeld van een geslaagd concept, omdat iedereen over heel de wereld wel gebruik maak van Microsoft Office, hetzij thuis of op het werk.

Gemaakt door: Marvin Siem


Acties

Information

Plaats een reactie